Mclub. Site nou – reduceri noi!

Telefonul tău îţi deschide o întreagă lume. Cu ajutorul lui vorbeşti, navighezi pe Internet, faci notiţe, citeşti cărţi şi chiar urmăreşti filme sau canale TV. Iar fiind abonat Moldcell, eşti şi mai norocos! Căci ai noştri primesc reduceri pe telefonul mobil şi atunci când merg la shopping sau ies la o cină în oraş.

Vrei să încerci şi tu? Participă în proiectul Mclub - singurul program de reduceri pe telefonul mobil, care a devenit acum mai complex şi are un site nou, cu cele mai noi oferte, de la peste 60 parteneri din cele mai populare domenii.

Fie că ai o afacere sau eşti simplu utilizator, la noi toţi au de câştigat: companiile postează oferte cu reduceri atractive, iar toţi doritorii de a beneficia de ele, fac comanda online. Şi tot asta cu singura condiţie să ai un număr de telefon Abonament Moldcell sau Business Moldcell.

Turism, cafenele şi restaurante, shopping, frumuseţe şi sănătate – la Mclub găseşti reduceri de până la 50%!

Eşti gata? Accesează chiar acum www.moldcell.md/mclub şi urmează 5 paşi simpli pentru a primi reducerea:

  1. Înregistrează-te pe site.
  2. Selectează oferta dorită.
  3. Click pe butonul Comandă.
  4. Aşteaptă un SMS cu codul reducerii tale pe telefonul mobil.
  5. Prezintă codul reducerii înainte de a primi nota de plată (cecul).

Numărul partenerilor noştri creşte cu fiecare zi, de aceea, ori de câte ori mergi la un salon de frumuseţe sau la o agenţie de turism etc., unde vezi logoul Mclub, poţi solicita pe loc reducerea, prin modalitatea pe care bine o cunoşti deja – SMS fără text la 9900. Ai noştri au reduceri!