Melomania. Ediţie specială de Ziua Moldcell!

Concursul „Melomania” revine cu premii şi mai mari! Participă în competiţie în perioada 18 - 27 aprilie 2012 şi câştigă o invitaţie dublă în zona VIP la concertul Purple Party din 28 aprilie şi un set de cadouri Moldcell!

Dacă eşti pasionat de muzică, cunoşti foarte bine hiturile de ultimă oră şi interpreţii acestora, te invităm să participi la concurs, să-ţi testezi cunoştinţele şi să câştigi. Pentru a participa la concurs e suficient să ai o memorie bună şi dorinţă de a câştiga.

Sună la numărul scurt 8800 (tarif – 5 lei/min) şi ascultă fragmentul de melodie difuzat. După aceasta, răspunde la întrebarea: „Cine interpretează această melodie?” selectând una din 4 opţiuni propuse. Pentru fiecare răspuns corect vei primi câte 5 puncte. Acumulează cât mai multe puncte şi vei avea şanse mai mari de câştig. Poţi continua concursul oricând doreşti. Din moment ce apelul la 8800 va fi întrerupt, la următorul apel vei continua concursul cu punctajul deja acumulat.

Primii 10 participanţi, care au acumulat cel mai mare număr de puncte pe toată durata de desfăşurare a concursului, vor primi invitaţii duble în zona VIP la Purple Party de Ziua Moldcell din 28 aprilie şi un set de cadouri, care va conţine un tricou, rucsac şi poster, iar următorii 20 participanţi vor primi câte o şapcă, un ruscac şi un poster de la Moldcell. Regulamentul concursului este disponibil aici.