Modeme 3G şi Internet rapid de la Moldcell!

Modemul 3G îţi permite să accesezi emailul sau reţeaua privată de la birou, să descarci de pe Internet imagini sau să asculţi muzică online oriunde te-ai afla în limitele ariei de acoperire Moldcell, indiferent de ora sau ziua conectării. În afara posibilităţii de a utiliza Internetul cu viteza de până la 21,6 Mb/s, la Moldcell beneficiezi de tarife reduse şi oferte avantajoase!

Huawei E353 la 1 leu

În acest caz, primeşti un număr Abonament Moldcell gratuit, semnezi anexa adiţională la Contractul de abonament, alegi unul din următoarele pachete de Internet mobil şi primeşti trafic Internet dublu GRATUIT timp de 6 luni (perioada contractuală):

Trafic 1 GB 3 GB 7 GB 15 GB 30 GB
Plată lunară 80 lei 100 lei 140 lei 240 lei 300 lei

*Toate pachetele Internet şi reducerea în mărimea traficului dublu sunt valabile 30 zile. La activarea pachetului Internet, vei utiliza întâi traficul oferit gratuit şi apoi cel inclus în plata lunară.

O surpriză în plus

La expirarea traficului lunar, vei beneficia de extra trafic GRATUIT, la viteza de până la 128 Kb/s, până la sfârşitul lunii de referinţă.

Dispozitivele 3G sunt disponibile în limita stocului, pentru abonaţi noi şi existenţi Abonament Moldcell, fără datorii faţă de operator, la conectarea cu un număr nou. Pe parcursul perioadei contractuale migrarea la alt pachet de Internet nu va fi posibilă. Suma reîncărcată nu poate fi rambursată, extrasă sau transferată pe un alt cont şi nu se ia în calcul la acoperirea datoriei existente faţă de operator anterior lansării ofertei curente. Această sumă va servi pentru activarea pachetelor lunare de Internet mobil. În cazul neutilizării în volum total a traficului dublu acordat în oferta Huawei E353, valoarea rămasă nu va fi transferată pentru luna următoare. Un abonat poate beneficia de maxim 1 dispozitiv în cadrul unei promoţii. În cazul rezilierii contractului înainte de termenul stabilit, abonatul va achita compensarea.

Note

  • La expirarea termenului de valabilitate de 30 zile, pachetele de servicii vor fi prelungite automat.
  • Navigarea prin meniul opţiunii este gratuită. Se va achita doar preţul pachetului ales.
  • Toate preţurile includ TVA.