Un nou concurs SMS – „Mărul de Revelion”. Câştigă unul din premiile marca Apple!

De sărbători, continuăm să te uimim cu cele mai aşteptate cadouri. Nu mai visa, câştigă chiar acum ceea ce ţi-ai dorit un an întreg.

Înscrie-te începând de astăzi şi până pe 28 decembrie 2011 în concursul „Mărul de Revelion”, demonstrează că ştii cel mai mult despre sărbătorile şi tradiţiile de iarnă şi poţi fi premiat cu unul din cele două tablete iPad 2 de 16 GB, un iPad de 64 GB sau unul din cele trei iPod shuffle de 2 GB!

Pentru a începe concursul, expediază un SMS fără text la numărul scurt 4060 şi selectează limba, în care vrei să primeşti întrebările. În scurt timp, vei primi câte o întrebare cu 3 variante de răspuns fiecare, dintre care unul singur este corect. Pentru a răspunde, expediază numărul variantei corecte.

În cazul unui răspuns corect, vei primi un SMS cu numărul de puncte acumulate; în cazul răspunsului incorect – o notificare asupra acestui fapt şi următoarea întrebare. Timpul de expediere a răspunsului se limitatează doar la perioada de desfăşurare a concursului.

Costul unui SMS expediat la numărul 4060 este de 5,00 lei (TVA inclus). Pentru informaţii suplimentare, accesează Regulamentul concursului, plasat pe www.kaifon.md. Concursul este organizat în parteneriat cu „Optimtel” SRL.

Participă şi câştigă un dispozitiv marca Apple! Multă baftă!