Moldcell readuce ofertele cu apeluri NELIMITATE!

Ştim că mai e timp până la Crăciun. Şi până la Revelion. Dar vrem să fim siguri că ai noştri vor primi cele mai frumoase cadouri de sărbători, de aceea, le-am pregătit din timp pentru tine. Şi ce ar fi mai frumos să-ţi oferim, dacă nu COMUNICARE NELIMITATĂ? Vezi mai jos ce ţi-am pregătit.

Oferta pentru abonaţii noi şi portaţi:

La Abonament:
Apeluri nelimitate cu oricine din Moldova, timp de un an + 2,5 GB trafic Internet lunar și Internet nelimitat toată noaptea (zilnic, de la 20:00 până la 8:00), 1 an întreg. Și toate acestea la doar 220 lei lunar.

La Cartelă:
1 an întreg de convorbiri nelimitate cu toate numerele Moldcell în primele 15 zile ale fiecărei luni, la suplinirea lunară a contului cu 30 lei. În plus, primești 100 MB trafic Internet cadou.

Oferta pentru abonaţii existenţi:

La Abonament:
Apeluri nelimitate cu oricine din Moldova, timp de un an + 2,5 GB trafic Internet lunar și Internet nelimitat toată noaptea (zilnic, de la 20:00 până la 8:00), 1 an întreg. Și toate acestea la doar 220 lei lunar. Pentru activarea opțiunii, sună gratuit la 214.

La Cartelă:
1 an întreg de apeluri nelimitate cu 5 numere preferate Moldcell timp de 30 zile + 100 MB cadou, la doar 30 lei lunar. Pentru activare, formează *222*6#ok.

În plus, toţi ai noştri, beneficiază de avantaje unice:

  • Ai şansa de a câştiga un BMW seria 3 sau 10 000 lei zilnic pe contul numărului tău Moldcell. Menţine opţiunea preinstalată de 20 MB/zi la doar 1 leu/zi activă pentru a participa în Tombola Moldcell zilnic. Încă nu eşti înregistrat în Tombola Moldcell? Trimite pSMS cu orice conţinut (în afara cifrelor 1 şi 2) la 2014.
  • Internet nelimitat toată noaptea (de la 20:00 până la 8:00), la activarea oricărui pachet Internet de 1 GB, 2,5 GB sau 5 GB. Pentru a beneficia de Internet nelimitat în fiecare noapte timp de 1 an, menţine pachetul Internet activ. Activare – *222*2*2*1#ok
  • Primeşti cele mai generoase reduceri în cele mai populare cafenele, restaurante, magazine şi agenţii de turism din capitală! Şi nu numai. Intră pe moldcell.md/mclub şi vezi lista celor peste 80 parteneri şi ofertele lor speciale de sărbători.
  • Poţi fi printre fericiţii deţinători ai iPhoneului, dar şi a zeci de alte telefoane şi smartphoneuri de ultimă generaţie, la un preţ redus pentru ai noştri! Intră în magazinele Moldcell să vezi.

Ah da, şi ca să nu uităm, să ştii că ţi-am pregătit şi alte surprize. Urmăreşte-ne pe www.moldcell.md şi Facebook ;)

Detalii - aici.