O nouă ediţie a concursului „Melomania”

Devino cel mai tare meloman şi câştigă unul din cele 20 smartphoneuri Samsung Galaxy Mini! Ediţia a IV-a a concursului „Melomania” vine nu doar cu mai multe premii, ci şi cu o doză mare de bună dispoziţie.

Intră chiar acum în jocul interactiv! Sună la 8800 până pe 29 februarie 2012, ascultă fragmentele pieselor muzicale, indică corect artiștii care le interpretează și acumulează puncte. Pentru fiecare fragment muzical, vei avea 4 opţiuni de răspuns, din care vei putea alege doar una, dintr-o singură încercare. După fiecare răspuns, va urma o altă întrebare, iar pentru fiecare răspuns corect, vei primi 5 puncte.

Poţi apela ori de câte ori vrei, deoarece punctele se înregistrează pe întreaga durată a competiţiei. La finalul concursului, primii 20 participanţi, care au acumulat cele mai multe puncte, vor câştiga câte un smartphone Samsung Galaxy Mini pe platformă Android şi cameră de 3 megapixeli!

Tariful pentru apelurile la numărul 8800 este de 5 lei per minut (TVA inclus). Pentru informaţii suplimentare, accesează Regulamentul concursului pe situl www.emotion.md.