Primul recordman din 2012 a fost premiat de Moldcell!

Cartea recordurilor Moldcell continuă să acumuleze tot mai multe pagini, datorită eforturilor şi loialităţii abonaţilor.

Anul 2012 s-a dovedit unul cu început bun pentru Andrei Bătrîncea, abonatul, care a reuşit să devină pentru a doua recordman Moldcell (prima dată acest lucru i-a reuşit în februarie 2011). De-a lungul lunii ianuarie, Andrei a expediat peste 15000 mesaje SMS (în reţea, naţionale, internaţionale).

La înmânarea premiului, Andrei a recunoscut că a fost plăcut surprins de apelul reprezentanţilor Moldcell: „Nu am crezut că voi reuşi să stabilesc recordul pentru utilizarea aceluiaşi serviciu pentru a doua oară, dar mă bucur nespus de mult că sunt dublu recordman!”

 

Competiţia celor mai activi abonaţi continuă! Încearcă-ţi norocul în luna februarie şi vei reuşi să câştigi, ca şi Andrei, un smartphone modern HTC Wildfire S. Tot ce trebuie să faci, ca să ajungi pe paginile Cărţii recordurilor de această dată este să schimbi cele mai multe puncte de loialitate pe servicii Moldcell. Pentru aceasta, formează *444*1*3#ok. Mult succes!

Ne vedem pe paginile Cărţii recordurilor Moldcell.