Nokia N9 – smartphone cu design modern şi caracteristici unice!

Nokia N9 se deosebeşte semnificativ de celelalte smartphoneuri cunoscute până acum. Acesta este diferit nu doar prin design, fiind primul smartphone fără butoane, ci şi prin funcţionalitate. Cu Nokia N9 poţi utiliza simultan peste 20 aplicaţii de pe 3 ecrane cu diferită funcţionalitate şi accesa orice aplicaţie printr-o simplă mişcare cu degetul pe ecran.

Ca să apreciezi acest dispozitiv la adevărata lui valoare, iată doar câteva din principalele sale caracteristici:

  • Este singurul telefon fără butoane pe ecran (tehnologia SWIPE îţi permite să accesezi orice aplicaţie fără a reveni în meniul principal)
  • Permite sincronizarea prin unde radio a două telefoane / dispozitive similare prin atingere sau simplă apropiere
  • Este dotat cu un ecran Clear Black, cu o nuanţă foarte întunecată şi o vizibilitate perfectă chiar şi în lumina unui soare puternic
  • Ecranul telefonului este confecţionat din Gorilla Glass, rezistent la căderi şi zgârieturi
  • Este dotat cu cameră foto de 8 MP cu lentile Carl Zeiss, care permit captarea simplă şi rapidă a imaginii

Pentru a beneficia de această ofertă vino la Moldcell Center până pe 31 martie 2012, reîncarcă contul cu 4000 lei (sumă valabilă 1 an), semnează anexa adiţională la Contractul de abonament pe termenul de 1 an, achită 4999 lei pentru Nokia N9 - cadoul perfect  pentru persoana dragă, de Ziua Îndrăgostiţilor, Dragobete sau în prima zi de primăvară.

Ofertă valabilă în limita stocului disponibil, pentru abonaţii fără datorii faţă de opеrator. Suma reîncărcată nu poate fi rambursată sau transferată pe un alt cont şi nu se ia în calcul la acoperirea datoriei existente faţă de operator anterior lansării ofertei curente. Abonaţii, care au participat în alte promoţii cu plată lunară, vor beneficia de prezenta ofertă doar după expirarea perioadei contractuale precedente. Un abonat poate beneficia de maxim 1 telefon în cadrul promoţiei.