Reîncarcă 2 cartele şi primeşte a 3-a cadou pe cont!

Pregăteşte-te de surprize! În perioada celor mai romantice sărbători, îţi oferim posibilitatea să vorbeşti şi mai mult cu toate persoanele dragi din reţea.

Pentru aceasta, nu e neapărat să faci ceva special, pentru că tu primeşti bani pe cont cadou pentru simplul fapt că îţi reîncarci contul. Doar în perioada 12 februarie – 12 martie, la reîncărcarea contului cu 2 sume identice de 50, 100, 200 și 400 lei în aceeaşi zi, îţi oferim echivalentul ultimei sume cadou pe cont. Astfel, vei avea şi mai multe motive să-ţi suni mai des prietenii: de Ziua Îndrăgostiţilor, de Dragobete, de 1 şi 8 Martie şi în orice altă zi, cât e valabilă oferta.

Această sumă e valabilă timp de 7 zile pentru apeluri în rețea și se oferă indiferent de modalitatea în care alegi să-ţi reîncarci contul: prin cartele, terminale de plată, bănci comerciale sau Internet.

În plus, la fiecare reîncărcare a contului cu 50 lei, îţi oferim posibilitatea de a activa GRATUIT un ton de aşteptare din meniul 7007. Astfel, le vei face ziua mai frumoasă tuturor celor ce te sună. Alege chiar acum melodia preferată!

Tonul de aşteptare activat e valabil 30 zile. După expirarea acestui termen, valabilitatea melodiei va fi prelungită automat, la tariful de 10 lei lunar. Tariful pentru navigare în meniu – 0,75 lei/min.