Smartphoneul HTC Desire 510 la cel mai bun preț!

Ultra caracteristici la un ultra preț. HTC Desire 510 este un telefon care o să-ți placă ție și care cu siguranță va atrage atenția prietenilor tăi, făcându-i curioși să-l atingă, să-l pornească, să-l testeze. Și nu te lăsa păcălit de prețul avantajos cu oferta Moldcell.

Alege telefonul rapid!

HTC reușește să schimbe un pic peisajul și percepția unui telefon mid-range accesibil. Desire 510 are o viteză superioară, grafică și redare video fără cusur și capacitate de a jongla cu multe aplicații în același timp. Are un ecran mare de 4,7 inci, afișând detalii de precizie și culori intense, ecranul adună toate informaţiile online preferate şi actualizează automat telefonul. Se poate sincroniza chiar și cu reţelele tale sociale, astfel încât vei primi postări bazate pe preferinţele tale. Și foarte important, acest Android este compatibil cu rețeaua 4G, pentru o navigare mega rapidă și o experiență unică pe Internet.

HTC Desire 510 este disponibil în magazinele Moldcell la cea mai bună ofertă. Ai mai multe opțiuni de cumpărare dacă alegi un Abonament Moldcell de la 90 lei și semnezi o anexă în următoarele condiții:

Preț special Plata lunară pentru dispozitiv Perioada
1 leu 120 lei 24 luni
1440 lei 120 lei 12 luni
3180 lei - 12 luni
 

Mai multe detalii despre telefon găsești aici.

Utilizează cel mai rapid Internet!

Internet 4G este viața fără limite, plină de mobilitate și viteză. Avem acoperire 4G în cele mai multe localități din țară, iar asta înseamnă că ai la dispoziție o viteză de până la 150 Mb/s pe telefonul tău mobil în mai mult de 30 de localități din Moldova: Bălți, Bubuieci, Cahul, Călăraşi, Seliștea Nouă, Căuşeni, Ceadîr-Lunga, Chișinău, Codru, Comrat, Cricova, Drochia, Edineț, Făleşti, Floreşti, Grătiești, Hîncești, Ialoveni, Leova, Orhei, Rîșcani, Soroca, Stăuceni, Străşeni, Taraclia, Trușeni, Ungheni, Vulcănești. Localitățile Novaci, Cojușna, Bugeac, Măgdăcești, Porumbeni, Hulboaca, Durlești, Dumbrava au deocamdată o acoperire 4G parțială.

Află care sunt ofertele Internet ca lumea, ce este 4G și de ce trebuie să-l încerci îndată ce pui mâna pe un smartphone compatibil aici.

Vino acum în magazinele Moldcell să descoperi ofertele cu telefoane la cel mai bun preț. Oferta este valabilă în limita stocului disponibil.