Sony Xperia J – 699 lei cu orice abonament

Muncă, studii, timp liber, distracţie – producătorii Sony Xperia J s-au gândit la toate aspectele vieţii tale, creând smartphoneul perfect pentru orice activitate. Începând cu ecranul de 4 inci, care îţi permite să răsfoieşti cu uşurinţă poze, pagini web şi lista cu melodii, Sony Xperia J vine cu o cameră de 5 MP şi Smart illuminations – o bandă care se luminează de fiecare dată, când ai un mesaj nou pe telefon sau reţelele sociale, un apel pierdut etc.

Totodată, Sony Xperia J, vine cu un şir de aplicaţii noi:

WALKMAN – savurează un sunet mai clar al muzicii tale preferate.
Album – vizionează fotografiile şi video-urile tale în detaliu.
Box® 50 GB free for life – stochează muzică, fotografii, video sau orice alte fişiere şi accesează-le de pe smartphoenul tău pe Android, tabletă sau PC.

Dacă cauţi un prieten sigur, care să te însoţească în tot ce faci, Sony Xperia J e alegerea potrivită. Acest smartphone e disponibil la preţul special de 699 lei şi plata lunară de 330 lei.

Pentru a beneficia de această ofertă:

  • Vino în orice reprezentanţă Moldcell Center sau Shop,
  • Conectează-te/migrează la Abonament Reţeaua mea, Ţara mea, Lumea mea sau Fantasy,
  • Semnează Contractul de abonament şi/sau anexa adiţională pe 14 luni şi
  • Primeşte cadou 500 MB lunar, pe perioada contractuală.

Oferta este valabilă în limita stocului disponibil, pentru persoane fizice, fără datorii faţă de Operator. Abonatul poate beneficia de un singur telefon în promoţie. În cazul rezilierii contractului înainte de termenul stabilit, abonatul va achita compensarea. Plata lunară pentru abonamentul selectat se achită suplimentar la plata lunară pentru telefon. În perioada contractuală migrările la Cartelă Moldcell nu sunt admise. Reducerea de 500 MB este valabilă până la sfârşitul lunii. Traficul neuilizat nu se transferă pe luna următoare.