Vino să ne distrăm la Purple Prime Clubbing!

De acum încolo, începe sărbătoarea pentru amatorii muzicii house! Vino să-i susţinem pe cei mai talentaţi DJ din Moldova, în cele mai populare cluburi de noapte din ţară!

Proiectul Prime Clubbing, lansat de Prime FM, capătă un nou format! Cu sprijinul Moldcell, acesta devine Purple Prime Clubbing, ce reprezintă o serie de evenimente, la care vei putea participa în decursul întregului an! Ascultă Prime FM în fiecare seară de vineri şi vezi ce te aşteaptă la următorul show. Moderatorii Kristina Vixen, Dutch Beat şi Mihai Teodor vor pregăti pentru tine, de fiecare dată, o surpriză – un invitat special, care îşi va prezenta în direct, cel mai tare mixaj!

Urmăreşte pagina Moldcell pe Facebook şi câştigă bilete la petrecerile Purple Prime Clubbing!

Mai mult, în acest an vei avea parte de 2 petreceri speciale Purple Prime Clubbing în 2 localităţi din Moldova, la care vom sărbători Ziua Moldcell cu o vedetă internaţională din lumea muzicii house, aşa că dacă nu ai timp să ajungi în capitală, sărbătoarea va veni la tine acasă pe 27 şi 28 aprilie 2012!

Fii atent la tabelul de mai jos şi vezi când Purple Prime Clubbing va vizita oraşul tău!

Localitate Locaţie Data desfăşurării
Chişinău Club Sargon 24 martie
Comrat Club Manolis 6 aprilie
Călăraşi Club Viks 21 aprilie
Cahul Club Insomnia 27 aprilie
Bălţi Club Daiquiri 28 aprilie
Ungheni Club Yar 12 mai
Străşeni Club Eclipse 19 mai

Şi asta nu e tot! Petrecerile vor continua, în decursul întregului an. Ascultă Prime FM şi află ce urmează!

Primul party în stil house va avea loc sâmbătă, în Chişinău. Te aşteaptă un show extraordinar în club Sargon, alături de invitaţii speciali DJ Nad, Dj Android, MC Marko şi MC J. Walker. Invită-ţi prietenii la primul eveniment din acest proiect, petrece o seară de neuitat şi câştigă premii Moldcell!