Roaming

Cu Internet mobil în Roaming ai posibilitatea de a utiliza Internetul în rețelele partenerilor Moldcell de GPRS Roaming. Utilizarea serviciului Internet în Roaming nu necesită modificarea setărilor telefonului. Acestea se vor activa în baza setărilor Internet obișnuite pentru rețeaua Moldcell. Lista țărilor si operatorilor străini cu care Moldcell a semnat acorduri de Internet în Roaming este în continuă creștere. De aceea, de fiecare dată când intenționezi să pleci în străinătate, îți recomandăm să consulți lista de parteneri și tarife, pentru a obține informații despre oferta de servicii în Roaming.

Te atenționăm că aplicațiile pe care le descarci și instalezi în telefon se pot actualiza în mod automat, consumând trafic Internet mobil (servicul Internet în Roaming). Pentru a evita consumul nedorit de trafic Internet mobil în Roaming, ai posibilitatea să dezactivezi serviciul Internet mobil din setările telefonului, aplicația My Moldcell sau din meniul *222#ok, urmărind instrucțiunile. Serviciul Internet poate fi reactivat în orice moment, prin metodele menționate mai sus, și va rămâne activ până când nu vei solicita dezactivarea acestuia.


Pentru a comunica în Roaming fără griji, activează unul sau mai multe pachete cu servicii incluse şi economiseşte până la 90%!