Cartelă

Ce zici de cele mai bune tarife în Roaming oriunde și oricând? Fără a fi necesar chiar să-l activezi din telefon? Ai grijă de bilet și bagaje, iar noi – de tot ce presupune comunicarea peste hotare. Din 1 decembrie, serviciul Roaming de la Moldcell devine și mai avantajos în cele mai vizitate destinații din Europa și nu doar. Iată ce trebuie să știi:

- Roamingul va fi activat automat pentru toți abonații Moldcell, persoane fizice și juridice, la toate planurile tarifare (Cartelă, Abonament și Business). Deci, nu va mai fi necesar să activezi serviciul manual din setările telefonului. Poți oricând dezactiva Roamingul din setările telefonului tău, aplicația My Moldcell sau din meniul *222*4#ok.

- Abonații Cartelă Moldcell vor putea utiliza Internetul în Roaming în toate rețelele partenere de Roaming (3G/4G), inclusiv opțiunile cu reduceri.
- Unele aplicații mobile din telefonul tău vor putea consuma trafic Internet chiar și în Roaming. Acest lucru se întâmplă datorită actualizării aplicațiilor în mod automat. Pentru a evita cheltuielile nedorite, poți dezactiva Internetul manual din setările telefonului, din aplicația My Moldcell sau poți solicita dezactivarea prin apel la 444 (Serviciul Clientelă Moldcell).
- Serviciul Roaming nu funcționează pe teritoriul Moldovei. Conectările sunt posibile în zonele din apropierea hotarului cu alte țări. Te rugăm să ai grijă și, pentru evitarea cheltuielilor în plus, deconectează serviciul din setările telefonului tău, prin selectarea manuală a operatorului Moldcell (cod 25902).

Vezi arhiva tarifelor Roaming precedente - aici

Cu Internet mobil în Roaming ai posibilitatea de a utiliza Internetul în rețelele partenerilor Moldcell de GPRS Roaming. Utilizarea serviciului Internet în Roaming nu necesită modificarea setărilor telefonului. Acestea se vor activa în baza setărilor Internet obișnuite pentru rețeaua Moldcell. Lista țărilor si operatorilor străini cu care Moldcell a semnat acorduri de Internet în Roaming este în continuă creștere. De aceea, de fiecare dată când intenționezi să pleci în străinătate, îți recomandăm să consulți lista de parteneri și tarife, pentru a obține informații despre oferta de servicii în Roaming.

Te atenționăm că aplicațiile pe care le descarci și instalezi în telefon se pot actualiza în mod automat, consumând trafic Internet mobil (servicul Internet în Roaming). Pentru a evita consumul nedorit de trafic Internet mobil în Roaming, ai posibilitatea să dezactivezi serviciul Internet mobil din setările telefonului, aplicația My Moldcell sau din meniul *222#ok, urmărind instrucțiunile. Serviciul Internet poate fi reactivat în orice moment, prin metodele menționate mai sus, și va rămâne activ până când nu vei solicita dezactivarea acestuia.

Pentru a comunica în Roaming fără griji, activează unul sau mai multe pachete cu servicii incluse şi economiseşte până la 90%!