6 luni gratuite de Internet Fix + TV sau un Smart TV la mega reducere, doar cu Moldcell PLUS

Internet rapid, televiziune digitală, oferte avantajoase și cei dragi alături - formula perfectă de la Moldcell PLUS. Fii pregătit de o nouă experiență cu Internet prin fibră și televiziune acasă, cu cel mai bogat conținut, pentru întreaga familie. Beneficiază de conexiune stabilă și acoperire în orice colțișor din casă. Alege una din ofertele inedite Moldcell PLUS și experimentează cea mai tare călătorie online și TV la cele mai avantajoase condiții pe piață:

6 luni gratuit la orice Abonament Internet Fix + TV În plus, abonații conectați la orice pachet Internet + TV, beneficiază de preț special la Abonament Mobil. Ai o grilă TV cu până la 185 canale, inclusiv 84 canale HD, Internet fix cu viteză de până la 300 Mbps, toate la jumătate de preț, începând cu doar 75 lei lunar.

Iar cu Abonament 250 lei, privești gratuit filme cu ivi Cinema Online. Explorează non-stop o bibliotecă vastă din peste 85 000 de filme și seriale, fără publicitate, cu video și sunet de înaltă calitate, disponibile pe toate dispozitivele tale mobile și Smart TV.

Samsung Smart TV cu 75% reducere la conectare Internet Fix + TV Adună-ți familia în fața unui Smart TV nou. Asta pentru acum, la conectare Internet Fix + TV, ai televizor Smart Samsung 43” (UHD 4K) la preț de 2999 lei sau un Samsung Smart TV cu diagonală 32” la super preț de doar 999 lei.

Într-o nouă ediție Moldcell Unbox, Ion a testat cum funcționează Moldcell PLUS și îți povestește de pe canapeaua de-acasă, pe îndelete, cum te conectezi și te bucuri de Internet și TV de la Moldcell. De la venirea tehnicienilor acasă, până la instalarea aplicației Moldcell PLUS în smartphone-ul tău – vezi ce are de zis Ion în noul video.

 


Infrastructura Moldcell PLUS este construită de la zero, utilizând doar echipament performant, ceea ce asigură viteză înaltă a internetului și televiziune de înaltă calitate.

Verifică acoperirea AICI, lasă o solicitare, iar colegii noștri te vor apela pentru conectare. Experiențele Moldcell PLUS merită trăite la maxim, așa că pentru detalii, întrebări, sună la tel. 022 444 444.