Gata de școală cu cele mai cool gadgeturi, la cele mai bune prețuri!

Moldcell te echipează pentru un nou an școlar cu gadgeturi de nota 10! Nu lăsa pregătirile pentru ultima sută de metri, vino acum să prinzi cea mai bună ofertă la gadgeturi și accesorii numai bune pentru elevul tău.
BackToSchool
Rucsac de la 299 lei + mouse fără fir CADOU

Gri, negru, bleu, verde sau roșu? Ia-ți un rucsac prietenos nu doar cu lucrurile tale de preț, dar și cu sănătatea! Alege rucsacul Tucano sau Helmet, cu spate ergonomic, și mergi fără grijă la cursuri. Ai compartiment cu 2 buzunare – pentru tabletă și laptop, buzunar frontal/vertical și curele reglabile, unde mai pui că și un mouse cadou.




Căști fără fir – 199 lei

Fără muzică – nicăieri! Dacă acesta e și motto-ul tău, alege cu încredere căștile Bluetooth MARVO, care au un corp flexibil și pot fi purtate chiar și în buzunar, fără a suferi vreo defectare.

Samsung Galaxy J6 (2018) cu 1200 lei reducere

Într-un nou an școlar cu un smartphone nou! Samsung Galaxy J6 (2018), un smartphone de nota 10, este dotat cu ecran mare de 5,6” HD+ Super Amoled, camere de 13/8 MP și 32 GB memorie internă. Ia-l acum cu 1200 lei reducere, la doar 3799 lei. Prețul special este disponibil și în rate, cu 0% credit. Toate – cu un abonament avantajos de doar 100 lei lunar. Vino să-l testezi în magazinul Moldcell sau poți comanda smartphone-ul fără să ieși din casă, din Magazinul Online
Lampă de birou – 149 lei

Protejează-ți ochii atunci când citești sau îți faci temele. Lampa LED de la Helmet e dotată cu 3 niveluri de luminozitate, care pot fi reglate, în funcție de necesitățile tale. În plus, are un design modern, minimalist, care îți va înviora masa de lucru.

Smartwatch pentru copii – de la 399 lei

Părinții responsabili aleg Wonlex. De ce? Pentru că acolo, unde un smartphone poate distrage atenția copilului de la cursuri, ceasul inteligent îndeplinește doar funcțiile strict necesare. De exemplu, ceasul Wonlex GW500S e dotat cu ecran senzorial, GPS, cameră foto, pedometru, microfon și funcția monitoringului de somn. Pentru elevii mai pretențioși va prinde bine smartwatch-ul Wonlex Q50 cu telefon incorporat, agendă, buton SOS, funcțiile de monitorizare-spion, mesagerie SMS și perimetru de securitate. Dacă vrei să-ți știi copilul în siguranță – alegerea e evidentă.

Memorie USB de 16 și 32 GB

Pentru manuale tipărite ai rucsac, iar pentru cele electronice? Memoria USB Intenso de 16 sau 32 GB de la doar 109 lei e alegerea perfectă! Pe ele poți stoca chiar și o mini bibliotecă.


Fii gata de școală, vino acum în cel mai apropiat magazin Moldcell Center și alege dintr-o întreagă colecție de gadgeturi pentru elevul tău. Stocul este limitat!