Moldcell te invită la concertul LP!

Vino joi, pe 14 decembrie, la un concert de excepție al renumitei LP (Laura Pergolizzi), prezentat de Moldcell. Palatul Național va găzdui toți doritorii de a o cunoaște live pe cântăreață, iar pentru abonații Moldcell, exclusiv pentru acest eveniment, am pregătit în sală un loc cu totul special, cu cea mai bună vizibilitate – Moldcell Fan Zone, amplasată chiar în nemijlocita apropiere de scenă, pe lateralele podium-ului improvizat pe care va evolua cântăreața.

Despre Laura Pergolizzi

Cunoscută publicului larg ca LP – Laura Pergolizzi este cântăreață și autoare a multor piese pentru artiști celebri precum Rihanna, Christina Aguilera, Rita Ora, Backstreet Boys, Cher și alții. Este cunoscută datorită pieselor în stilul big indie, semnate chiar de ea, și hitului Lost on you. Piesa s-a clasat pe locul 1 în topurile din Franța, Belgia, Polonia, Grecia și Israel.

Europa a descoperit-o pe LP odată cu lansarea piesei Lost on you, deși ea reușise să-și câștige faima în SUA încă din 2012, după lansarea Into The Wild.

Cei care o vor cunoaște pentru prima dată, vor fi încântați nu doar de tembrul ei inedit, de vestitul fluierat pe care adesea îl etalează în cântece, de versurile profunde, marcate de propriile trăiri, ci și de întreaga ei atitudine, de la mișcări și până la maniera de a se îmbrăca. Iar felul în care cântă la ukulele este de-a dreptul uluitor!

Îți recomandăm să faci rost de bilete chiar acum. Vezi aici prețuri și detalii despre cumpărare.