NOU: Aplicația BiP – suni acasă la tarif național, acum și spre orice număr din Moldova

Am îmbunătățit aplicația BiP. Acum, cu funcția BiP Out suni acasă la tarif național spre orice număr fix sau mobil din Moldova.



Încă n-ai încercat BiP? Această aplicație te ajută să economiseşti chiar și atunci când ești peste hotare. Instalează aplicația acum şi sună din contul minutelor incluse în Abonament sau la tarif de doar 1,50 lei/min.

Tarifele pentru apeluri BiP Out, în funcție de planul tău tarifar:


Abonament YOU+
BiP Out în rețea


apeluri 1:1 din
contul minutelor naționale
 
Abonament YOU+
BiP Out național


apeluri la 1,50 lei/min
din contul de bază   

Alte planuri tarifare
BiP Out național


apeluri la 1,5 lei/min
din contul de bază

Comunici simplu și avantajos cu BiP. Vezi de ce:

  • Fiind peste hotare, îți menții numărul din Moldova activ, fără a fi nevoit să "îngheți" contul. Prin aplicație poți vorbi din minutele incluse în Abonament 1:1, sau din contul numărului tău Moldcell. 
  • Comunici gratuit cu toți utilizatorii BiP, prin apeluri, chat sau conferințe video.
  • Ai 1 GB bonus lunar, pentru utilizarea aplicației în Moldova.
  • Tot aici găseşti conținut interactiv, care îți va ține companie, când ai 5 minute libere: Meteo, Jocuri, canal dedicat Moldcell şi multe lucruri interesante în rubrica Descoperă. 

Toate acestea sunt disponibile chiar la instalare: pe orice număr Moldcell, cu sau fără contract și cu posibilitatea de utilizare fără cartelă SIM după autentificare în aplicație.  

De ce să instalezi BiP, când există o mulțime de alte aplicații? Pentru că:

BiP îți oferă libertatea să-i suni pe cei, care nu au aplicația instalată. Deci îți poți suna liber părinții sau bunicii la țară, pe fix sau mobil, fără ca aceştia să aibă Internetul activat.

În plus, cu Abonament YOU+, nu îți faci griji de costuri când suni spre numere Moldcell din contul minutelor incluse, iar apelând în afara rețelei nu ai decât să-ți reîncarci contul Moldcell, inclusiv online.

Și nu uita, economisești și trafic Internet, pentru că ai 1 GB bonus lunar pentru a comunica prin BiP pe teritoriul țării.

Află mai multe despre BiP aici.

Descarcă aplicația și invită cât mai mulți prieteni în BiP.
Astfel, cu toți ei vei vorbi gratuit, nelimitat, de oriunde în lume
.