Primul an cu #MoldcellPLUS: Internet prin fibră și TV acasă

Moldcell PLUS împlinește 1 an. Serviciul permite abonaților să profite de Internet rapid, televiziune digitală acasă și conexiune stabilă, cu cel mai bogat conținut, pentru întreaga familie.

Infrastructura Moldcell PLUS este construită de la zero, utilizând doar echipament performant, ceea ce asigură viteză înaltă a internetului și televiziune de înaltă calitate.


Carolina Bugaian, CEO Moldcell: Cu deosebită mândrie de ceea ce am realizat în pofida tuturor provocărilor, dar și cu profundă împlinire, Moldcell rămâne în mâinile oamenilor săi excepționali în frunte cu Carolina, în care am toată încrederea. Moldcell va fi întotdeauna parte din inima mea și le mulțumesc tuturor pentru acești ani minunați petrecuți aici. Am convingerea că Moldcell va continua să-și consolideze poziția și perspectivele de digitalizare fiind un operator digital cu valori umane, datorită Carolinei.

İlter Terzioğlu, Președintele Consiliului de Administrație Moldcell: Cu deosebită mândrie de ceea ce am realizat în pofida tuturor  provocărilor, dar și cu profundă împlinire, Moldcell rămâne în mâinile oamenilor săi excepționali în frunte cu Carolina, în care am toată  încrederea. Moldcell va fi întotdeauna parte din inima mea și le mulțumesc tuturor pentru acești ani minunați petrecuți aici. Am convingerea că Moldcell va continua să-și consolideze poziția și perspectivele de digitalizare fiind un operator digital cu valori umane datorită Carolinei.


Gheorghe Hîncu, Șef Direcție Operațiuni Digitale și Consumatori Moldcell PLUS: Este un proiect de amploare, înainte de a fi un serviciu. Este o nouă direcție de business a companiei Moldcell, sunt investiții considerabile, iar numărul tot mai mare de abonați vine ca o recompensă bine meritată și edificatoare de dezvoltare mai departe a acestui produs.

Cu Moldcell PLUS experimentezi cea mai tare călătorie online și TV la cele mai avantajoase condiții pe piață.

Dumitru Cazac, Abonat Moldcell: Sunt abonat Moldcell, de 15 ani. Am dezis să mă conectez și la Moldcell PLUS. E o experiență interesantă, în comparație cu alți operatori mobili, cel puțin pentru mine. Am posibilitatea să vizionez emisiunile care deja au fost înregistrate. Am descărcat și aplicația care mă ajută să gestionez mai bine serviciul.

Verifică acoperirea AICI, lasă o solicitare, iar colegii noștri te vor apela pentru conectare. Experiențele Moldcell PLUS merită trăite la maxim. Pentru detalii, sună la tel. 022 444 444.