Finalul proiectului „Viitorul tău începe astăzi”

Cea de-a IV-a ediţie a proiectului organizat în parteneriat cu Academia de Studii Economice a Moldovei s-a încheiat. Cele 11 workshopuri desfăşurate pe parcursul a 11 săptămâni au adunat în jur de 200 studenţi, curioşi de afla cum e să activezi într-o companie de succes în mediul de afaceri modern, să răspunzi prompt la cerinţele pieţei şi să acţionezi responsabil în orice situaţie. 20 cei mai activi studenţi participanţi au fost premiaţi cu diplome Moldcell.

Seminarul de încheiere s-a desfăşurat pe 2 mai şi a oferit participanţilor o prezentare asupra specificului activităţii operatorului de telefonie mobilă Moldcell din perspectiva angajaţilor companiei. Acest subiect nu a fost selectat întâmplător pentru finalul proiectului. Suntem siguri că actualii studenţi şi viitorii angajaţi vor avea multe de învăţat din experienţa profesioniştilor Moldcell cum e să munceşti într-o companie internaţională de succes.

Pe parcursului ediţiei a IV-a a proiectului „Viitorul tău începe astăzi” s-au discutat următoarele subiecte:

  1. Clientul – forţa motrice a unei afaceri de succes – 15 februarie
  2. TeliaSonera – leagănul telefoniei mobile. Istorie şi viitor – 22 februarie
  3. Tactici de negociere în afaceri – 29 februarie
  4. Arta de a vinde şi a crea noi posibilităţi pentru sine – 7 martie
  5. Managementul calităţii – Asigurarea unei dezvoltări şi perfecţionări continue – 14 martie
  6. Psihologia vânzărilor – 21 martie
  7. Cercetarea de marketing în era informaţională: o nouă paradigmă – 28 martie
  8. Contabilitate – Mituri şi realitate – 4 aprilie
  9. Ce? Unde? Când? De ce? Studii şi analize de marketing – 11 aprilie
  10. Principiile fundamentale ale managementului proiectelor – 25 aprilie
  11. Moldcell – locul unde dezvoltarea profesională capătă o altă formă – 2 mai

Dl. Grigore Belostecinic, rectorul ASEM, a mulţumit companiei Moldcell pentru colaborarea prosperă timp de 4 ani şi posibilitatea de a apropia mediul academic de cel profesional pentru studenţii ASEM. Studenţii, care au participat activ în cadrul proiectului, au mulţumit şi ei reprezentanţilor Moldcell pentru prezentările din acest an şi au declarat că aşteaptă cu nerăbdare viitoarele ediţii ale proiectului.

În încheierea ediţiei a IV-a a proiectului „Viitorul începe astăzi”, constatăm cu mândrie că acesta se bucură, an de an, de o popularitate tot mai mare. Noi mulţumim tuturor studenţilor pentru participare şi le dorim mult succes în viitoarea lor carieră.