Lansarea blogului Directorului General Moldcell, Chiril Gaburici

Directorul General Moldcell îşi lansează blogul! De ce? Dintr-un singur motiv: pentru că vrea să fie şi mai aproape de tine. Numai aşa, credem noi, va avea loc o comunicare cu adevărat egală şi una în care fiecare va fi auzit în aceeaşi măsură. Noi credem cu adevărat că clientul are dreptul la o astfel de comunicare şi sperăm ca acest pas să fie luat drept exemplu pentru alte companii mai mari sau mai mici din Moldova.

Chiril Gaburici: „Voi scrie despre tehnologii, evenimentele dedicate lor și experiența personală. Voi scrie despre Moldcell și despre oamenii care fac lucruri frumoase, dar nu mă voi limita la acestea. Vă invit pe blogul meu să lăsaţi comentarii şi impresii.”

Blogul lui Chiril Gaburici se găseşte pe adresa http://ceoblog.moldcell.md/ şi este lansat chiar astăzi. Sperăm să fie un pas spre dezvoltare de nu doar pentru Moldcell, ci şi pentru blogosfera Moldovei, care, a dovedit întotdeauna că este primitoare şi deschisă la tot ce este nou.

Lansarea unui blog al Directorului General Moldcell e o realizare la care nu am ajuns întâmplător. Şi e o plăcere să mulţumim pentru inspiraţie întreaba blogosferă, în special cea moldovenească, Blogovăţul la care am avut onoarea să participăm ca parteneri ceva timp în urmă, blogul Directorului General Ncell etc.

Ne vedem pe paginile blogului.