Primeşte de 2 ori mai multe surprize la reîncărcare!

Nouă ne place să îţi facem cadouri şi să te vedem fericit. Şi pentru că nu am avut ocazia să îţi oferim un Mărţişor frumos, o să-ţi oferim mai multe surprize odată, ca să simţi din plin dragostea pe care ţi-o purtăm.

Primeşte surprizele noastre fără a face ceva special! Reîncarcă contul tău cu 2 sume identice de 50, 100, 200 sau 400 lei în aceeaşi zi prin cartele sau terminale de plată şi bucură-te de:

  • Valoarea unei sume suplinite cadou (de ex. dacă reîncarci contul de 2 ori cu 50 lei, primeşti 50 lei cadou, dacă reîncarci de 2 ori cu 400 lei, primeşti 400 lei cadou)
  • Posibilitatea de a merge la Eurovision 2012. Astfel, după fiecare reîncărcare dublă vei primi un mesaj cu un cod unic de participare la extragerea biletelor la Eurovision. Cu cât mai multe reîncărcări duble faci, cu atât mai multe şanse ai să fii printre cei 5 norocoşi, care vor pleca la Baku. Aceştia vor beneficia de o călătorie tur-retur Chişinău-Baku, cazare la hotel şi posibilitatea de a merge la toate cele 3 concerte Eurovision 2012 (2 semifinale şi marea finală)!

În acest an, cel mai aşteptat concurs muzical din lume – Eurovision, va avea loc în Baku, Azerbaidjan. În cadrul celei de-a 57 ediţie a concursului şi-au anunţat oficial participarea 43 ţări, dintre care doar 26 vor ajunge în marea finală, printre care sperăm să fie şi Moldova. De aceea, vrem să fii chiar tu acolo, să îi susţii pe cei mai buni şi să trăieşti emoţii tari alături de peste 23000 spectatori şi alături de o lume întreagă.

Ofertă valabilă până la 27 aprilie 2012. Suma primită ca reducere la reîncărcarea dublă va fi valabilă 30 zile pentru apeluri în reţea. Pentru informaţii suplimentare, accesează Regulamentul campaniei. Noul regulament, valabil din 20 aprilie 2012, este disponibil aici.