Licitaţia Internet – Fantasy Platinum. Te merită

Moldcell prezintă:

Prima Licitaţie Internet pentru pachete de telefonie mobilă din Moldova! 

Chiar începând de astăzi, ai ocazia să alegi un pachet cu număr frumos şi uşor de memorat şi să îl procuri online imediat. Nu e nevoie să te complici ca să realizezi acest lucru, doar selectează pachetul cu numărul care îţi place cel mai mult, pot fi chiar câteva pachete şi începe licitaţia!

Înainte de toate va fi nevoie să te înregistrezi în sistem şi să iai cunoştinţă cu regulamentul şi condiţiile de funcţionare a programului. După introducerea câtorva date de personalizare în sistem, vei primi o confirmare la adresa electronică indicată la înregistrare. Tot în această scrisoare vei primi şi următoarele indicaţii pentru a putea participa la Licitaţia Internet Fantasy Platinum.

Suma de start pentru pachetul propus este de 300 de lei, iar fiecare miză adăugată măreşte preţul pachetului cu 50 de lei. E cel mai mic preţ pe care îl poţi dedica unui detaliu atât de important pentru personalitatea ta. 

Fiecare sesiune de licitaţie va dura doar 7 zile, aşa că va trebui să te grăbeşti în alegerea pachetului cu numărul perfect. Iar dacă nu ai reuşit din anumite motive să devii proprietarul unuia dintre aceste pachete „unice” în tot sensul cuvântului, noi îţi oferim ocazia să participi şi la următoarele licitaţii.

Suntem siguri că eşti special. Deci nu te încurcă nimc să ai şi un număr deosebit de frumos. Cu Fantasy Platinum eşti mai mult decât special, eşti posesorul unui pachet cu număr frumos care îţi amplifică şi completează personalitatea. 

Pachetul Fantasy Platinum conţine aceleaşi condiţii, servicii şi tarife ca şi planul tarifar Fantasy. Aşa că de acum înainte, nu vei beneficia doar de cele mai calitative servicii la preţuri accesibile, dar vei avea şi un număr de telefon de invidiat.