Pachete 3.5G “Apeluri video + Internet mobil” – preţ standard

Pachetele 3.5G îţi permit să economiseşti atunci când navighezi în Internet sau efectuezi apeluri video. Anume de aceasta a fost iniţiată o campanie de testare gratuită, apoi şi de utilizare la jumătate de preţ, a unuia dintre cele 3 opţiuni de abonamente:

10 minute Apel video + 100 MB = 35 lei lunar

20 minute Apel Video + 200MB = 70 lei lunar

30 minute Apel Video + 300MB = 100 lei lunar

Astăzi, promoţia cu pachet 3.5G 10 min apel video + 100 MB Internet la jumătate de preţ a finisat, din 1 iulie fiind aplicat tariful standard.

Pachetul poate fi activat în orice zi a lunii şi este valabil până la sfârşitul acesteia. În cazul în care esti abonat Fantasy sau Postpaid, vei primi pachetul calculat proporţional zilelor rămase în luna respectivă. Dacă eşti utilizator Alocard/YOYO – vei primi pachetul întreg, iar următoarea recepţionare a pachetului, cât şi taxarea acestuia va avea loc peste 30 de zile.

Odată activată, plata de abonament pentru opţiune se va extrage automat la fiecare început de lună. Pentru a renunţa la acordarea lunară automată a pachetelor 3.5G, e necesară dezactivarea opţiunii prin accesarea meniului *333#ok.

Minutele pentru Apeluri video pot fi utilizate doar în reţeaua Moldcell. Traficul Internet poate fi utilizat atât în reţeaua 2G, cât şi 3G.