Moldcell te invită să fii trendy! Lansarea primului sondaj Trends

Dacă eşti utilizator al tehnologiilor moderne şi te interesează tendinţele în dezvoltarea serviciilor de telecomunicaţii, înregistrează-te în aplicaţia Moldcell Trends! Aceasta este destinată tuturor celor care vor să fie permanent la curent cu ultimele trenduri din lumea online şi care vor să le influenţeze. Exprimă-ţi părerea, află noutăţile din domeniu şi rezultatele sondajelor direct de pe telefon prin aplicaţia mobilă.

În calitate de respondent Moldcell Trends:

  • Vei contribui la dezvoltarea următoarei generaţii de servicii de telecomunicații.
  • Vei avea acces la cele mai recente rapoarte Moldcell Trends.
  • Vei putea accesa rezultatele sondajelor din 12 ţări ale Europei şi Asiei şi analizele de trenduri din perspectivă internaţională.

Descarcă gratuit aplicaţia potrivită telefonului tău sau răspunde la întrebări în regim online, accesând linkul.  Aplicaţia este disponibilă pentru următoarele sisteme de operare:

  • iOS - pentru iPhone, download
  • Android - pentru Samsung, HTC, SonyEricsson, LG, Motorola, ZTE, Huawei, etc. download
  • Symbian – pentru Nokia, download

Aplicaţia este foarte simplă în utilizare. După înregistrare, vei primi o confirmare pe emailul indicat, iar la accesarea linkului din email, vei fi redirecţionat în aplicaţie şi vei putea vedea sondajele disponibile. Odată cu primul acces, vei fi informat prin mesaje electronice şi notificări pe telefonul mobil cu privire la apariţia noilor sondaje.

Aplicaţia va funcţiona în 12 ţări concomitent, fapt care va permite o analiză comparativă a tendinţelor pe diverse pieţe. Pentru informaţii suplimentare, vizitează pagina proiectului: www.moldcell.md/trends.

Instalarea aplicaţiei se efectuează gratuit, iar pentru traficul de date consumat pentru utilizarea aplicaţiei Moldcell Trends se va aplica tarificarea standardă, în dependenţă de oferta de preţuri valabilă pentru planul tarifar utilizat.