Savurează libertatea comunicării de la Moldcell!

Vara a trecut foarte rapid, iar impresiile plăcute despre vacanţa petrecută sunt încă proaspete în memoria fiecăruia dintre noi. Ştim că ai multe să le povesteşti celor dragi: cât de frumoasă a fost călătoria spre mare, cât de fierbinte a fost soarele... Acum nu mai e nevoie să te limitezi în a oferi detalii, pentru că beneficiezi de o ofertă unică:

  • Vorbeşti 20 minute în reţea şi achiţi doar primele 2!

Mai mult decât atât, apelul nu va fi întrerupt la 20 minute, iar tu nu vei avea nevoie să întrerupi discuţia. După 20 minute apelul va fi tarifat în mod standard.

Şi cine a spus că toamna e vremea nostalgiei? De acum încolo ploile vor trece neobservate, deoarece vei putea împărtăşi cele mai plăcute emoţii cu prietenii care sunt mereu „pe fir” şi îţi amintesc de clipele însorite de vară!

Oferta este valabilă până pe 31 octombrie 2011 pentru toţi abonaţii Moldcell. Tariful pentru primele 2 minute de apel este stabilit conform Ofertei de preţuri în vigoare. În cazul în care abonatul are pe cont minute în reţea ca reducere, apelul se va tarifa din contul acestor minute.

loading...