Noi pachete Internet mobil – mai multe, mai avantajoase

Pentru că suntem întotdeauna receptivi la cerinţele abonaţilor noştri, Moldcell a revizuit pachetele de Internet mobil 3G şi a făcut câteva schimbări esenţiale care funcţionează chiar începând de astăzi. Astfel, acum poţi alege din şi mai multe pachete care au, respectiv, şi o categorisire a preţurilor relevantă.

Pachetele noi de Internet mobil sunt următoarele:

Trafic inclus Preţ Valabilitate
1 GB 80 lei 30 zile
3 GB 100 lei 30 zile
7 GB 140 lei 30 zile
15 GB 240 lei 30 zile
30 GB 300 lei 30 zile


Mai mult decât atât, mai există 2 noutăţi bune! Prima este că odată ce epuizezi traficul inclus în pachet vei putea utiliza în continuare serviciile Internet pentru că ai Internet nelimitat la viteza de 128Kb/s. Cea dea doua – la epuizarea traficului din pachet poţi activa nelimitat pe parcursul aceleiaşi luni trafic suplimentar care va fi tarifat cu 15 lei pentru fiecare  GB.

Activarea pachetelor Internet mobil 3G este posibilă în meniul *222*2*3#ok. Orice abonament se activează în bază lunară şi va fi prelungit automat fiecare lună următoare.

Ofertă valabilă pentru abonaţii planurilor tarifare Abonament Moldcell. Abonaţii existenţi care participă într-o anumită promoţie vor putea utiliza noile pachete după expirarea termenului de îndeplinire a condiţiilor promoţiei lor. Condiţiile pachetelor de Internet mobil sunt disponibile conform Contractului de abonament şi a Ofertei de preţuri.