Soluţii de comunicare eficiente.

Compania Moldcell a propus soluţii de comunicare eficiente, menite să susţină dezvoltarea întreprinderilor mici şi mijlocii din Moldova, în cadrul Forumului desfăşurat în perioada 25-28 mai la centrul expoziţional “Moldexpo”. 

Fiind parte a grupului de telecomunicaţii suedezo-finlandez TeliaSonera, Moldcell aplică strategii de piaţă globale, dar le implementează local, luând în calcul specificul ţării şi necesităţile agenţilor economici din Moldova. Operatorul conştientizează importanţa dezvoltării acestui sector pentru asigurarea unei economii durabile şi competitive şi a elaborat atât produse, servicii cât şi planuri tarifare speciale pentru a oferi un suport în dezvoltarea întreprinderilor. Soluţiile Moldcell le pot ajuta pe acestea la eficientizarea  resurselor, atât umane cât şi a celor financiare, la administrarea şi monitorizarea activităţii, fiind simple în utilizare şi foarte avantajoase la preţ. 

Vizitatorii standului Moldcell au rămas plăcut surprinşi de oferta pregătită,
constituind:

  • dintr-un model de telefon mobil la alegere (gama lor fiind una foarte generoasă,
    de la modele simple şi terminând cu cele performante de tip smartphon) şi
  • un plan tarifar special (comunicare nelimitată între colaboratorii companiei plus un
    tarif unic pentru apeluri în afara reţelei corporative foarte avantajos). Astfel preţul unui abonament varia între 75 – 500 lei/lunar, în dependenţă de preferinţa şi bugetul întreprinderii.

Chiril Gaburici, director general „Moldcell”:
“Ne propunem să oferim sprijin companiilor din Moldova pentru a contribui la dezvoltarea lor, să fim un instrument eficient de administrare, monitorizare, optimizare a proceselor şi costurilor, eficientizare a resurselor, pentru că Moldcell lansează soluţii şi tehnologii în sprijinul societăţii. Filosofia noastră de afaceri constă în a colabora şi coopera cu alţi parteneri, oferind suport reciproc. Cred că directorii de întreprinderi care ne-au vizitat standul s-au convins că se poate economisi, cheltuind banii corect.”  

Prezenţa Moldcell în cadrul forumului a generat un viu interes din partea publicului şi prin originalitatea standului. Formula de prezentare din acest an nu a putut fi trecută cu vederea de nimeni, fiind un oficiu mobil găzduit de un camion şi amplasat în afara pavilionului.  Pentru confortul vizitatorilor şi o deservire mai rapidă, oficiul mobil a inclus patru secţiuni tematice:

1. Secţiunea produselor corporative, în care sunt expuse soluţiile:

  • MTM (Moldcell Transport Manager) care reprezintă un sistem informaţional de monitorizare online a unităţilor de transport, 24 ore din 24, 7 zile pe săptămână. Cu MTM, conducerea întreprinderii poate afla în orice moment locaţia exactă a unităţii de transport, viteza de deplasare, traseul parcurs şi locurile de staţionare  a vehiculelor. Acest sistem permite eficientizarea resurselor, controlul consumului de carburanţi. Produsul lucrează pe baza îmbinării reuşite a tehnologiilor GPS (Global Positioning System), EDGE/GPRS şi GSM;
  • Cell-ID, un serviciu de monitorizare a personalului, destinat cu precădere întreprinderilor care se ocupă cu distribuţia, livrarea. Este o soluţie inovativă prin care administratorul poate monitoriza printr-o interfaţă web agenţii săi de vânzări sau livrări, privind locul lor de aflare. Astfel, întreprinderea poate optimiza procesul de distribuţie prin eficientizarea traseelor, „preluarea” sau redirecţionarea rapidă a livrării de către agentul care se află cel mai aproape de comandatar, samd. Funcţionarea serviciului este foarte simplă, prin integrarea unui soft direct pe telefonul mobil.
  • FCT (Terminal fix mobil) care permite reducerea costurilor pentru telefonia fixă graţie posibilităţii delimitării apelurilor conform direcţiei (mobil/fix). La apelarea unui număr mobil se aplică cel mai avantajos tarif. 
  • M-Club, 3G camera şi multe altele. 

2.  Secţiunea Internetului rapid, în care clienţii au putut testa ofertele de modeme şi aprecia viteza de navigare pe internet la laptopurile oferite la dispoziţie. 

3.  Secţiunea soluţiilor Performante şi Elegante. Operatorul a impresionat prin gama vastă de telefoane performante expuse care la momentul actual nu are competitori pe piaţa din Moldova. Cea mai largă gamă de produse BlackBerry, şase modele pe gustul fiecăruia, tablete de ultimă oră iPad1 şi iPad2. Compania se conduce de postulatul că populaţia ţării, clienţii Moldcell trebuie să beneficieze de tot ce-i mai nou şi mai bun existent în domeniu, de aceea aduce pe piaţă produse tehnologic avansate care se bucură de succes de utilizatorii din alte ţări.

Stela Chitoroagă, şefa secţiei Vânzări Corporative: 
„Fiecare vizitator al standului a plecat nu doar cu un cadou memorabil, ci am oferit cerificate de valoare care oferă reduceri considerabile, de 30% la procurarea oricărui model de telefon inclus în ofertă, şi un discount de 10% la tabletele iPad 1 şi iPad 2. Vreau să lansez invitaţia pentru cei care nu au reuşit să ne viziteze în cadrul Forumului, la Business Centrul Moldcell situat pe strada Vlaicu Pârcălab 52, de luni pană vineri, de la 9:00 – 18:00 unde cu siguranţă veţi găsi soluţia Dvs de comunicare optimă.”

4. Secţiunea Odihnă, în care vizitatorii, într-o atmosferă confortabilă s-au putut relaxa la o ceaşcă de ceai sau cafea, primind informaţia de care au fost interesaţi într-o ambianţă plăcută. 

Prin tehnologiile implementate, produsele şi serviciile oferite, calitatea reţelei şi a deservirii, contribuţia oferită comunităţii prin proiecte sociale, culturale, de sănătate sau educaţie – Moldcell activează în Moldova pentru a crea o lume cu oportunităţi mai bune.


Notă:  Adresa şi contactele Business Center Moldcell:
Str. Vlaicu Pîrcalab 52, telefon: 206060;  luni-vineri, 9:00-18:00