Şi telefon, şi tabletă... Dell Streak 5!

Pregăteşte un cadou original şi extrem de util persoanei dragi în această primăvară! Dell Streak 5 e o mini tabletă cu funcţii de smartphone, design impresionant şi 2 camere. Tableta e confecţionată spre utilizare în mod lanscape (orizontal), răspunde foarte rapid la comenzi, are un ecran imens de 5 inci şi spaţiu suficient pentru muncă - 16 GB.

Ca să beneficiezide toate acestea, Moldcell îţi oferă un preţ promoţional de numai 2999 lei şi trafic dublu lunar în primele 6 luni!

Pentru a beneficia de ofertă:

  • Vizitează orice reprezentanţă Moldcell Center,
  • Suplineşte-ţi contul cu 1500 lei (sumă valabilă timp de 1 an),
  • Alege pachetul de Internet mobil dorit şi
  • Semnează anexa adiţională la Contractul de abonament.

Poţi selecta oricare dintre următoarele pachete de Internet mobil:

Trafic 1 GB 3 GB 7 GB 15 GB 30 GB
Plata lunară 80 lei 100 lei 140 lei 240 lei 300 lei

Ofertă valabilă în limita stocului disponibil, pentru abonaţii Moldcell fără datorii faţă de Operator. Suma reîncărcată nu se rambursează, nu se transferă pe un alt număr şi nu se ia în calcul la acoperirea datoriei create anterior acestei oferte. Un abonat poate beneficia de maxim 1 dispozitiv în promoţie. Numerele de telefon, care au fost conectate în alte campanii promoţionale cu plată lunară, până la expirarea perioadei obligatorii de utilizare a serviciilor Operatorului în baza acestora, nu pot beneficia de prezenta ofertă. Reducerea în valoarea traficului dublu, în funcţie de pachetul Internet mobil ales, va fi oferită lunar fiind valabilă până la sfârşitul lunii de referinţă.