Câştigă bilete la concertele Fabrica de Staruri 2012!

Cei 16 participanţi la ediţia internaţională a proiectului „Fabrica de Staruri” au fost deja selectaţi, iar tu le poţi urmări performanţa chiar de la începutul competiţiei. Vino să susţii participantul preferat în direct! Înregistrează-te în concurs, răspunde la întrebări, acumulează puncte şi... câştigă bilete la concertele săptămânale Fabrica de Staruri.

Pentru a începe concursul, expediază un SMS fără text sau sună la 90050 şi demonstrează-ne cât de bine cunoşti istoria proiectului şi industria muzicală în general. Vei primi, câte una, întrebările cu câte 3 variante de răspuns fiecare. Ai doar 2 încercări de a răspunde corect. Pentru răspunsul corect din prima încercare, vei primi 5 puncte, din a doua – 3 puncte. Pentru a trece la următoarea întrebare, expediază un SMS cu textul „Next” sau alege această opţiune din meniul interactiv. Pentru a verifica numărul punctelor acumulate, expediază un SMS fără text la acelaşi număr. Costul unui SMS la 90050 este de 7 lei. Tariful pentru un minut de apel la acelaşi număr constituie 7 lei. Preţurile indicate includ TVA.

Răspunde la întrebări, acumulează cât mai multe puncte şi fii printre cei 12 norocoşi care vor câştiga câte 2 bilete la concert! Dacă nu vei reuşi să câştigi în prima săptămână a concursului, nu te întrista! Punctele pentru răspunsurile expediate după încheierea unei etape se vor calcula în concursul din săptămâna următoare. Urmăreşte Fabrica de Staruri, răspunde la întrebări şi câştigă bilete la concertele săptămânale Fabrica de Staruri!