Comandă un ton de aşteptare fericit şi câştigă!

Vara a început, e timpul distracţiei! Activează-ţi o melodie în calitate de Ton de aşteptare care să-i surprindă pe cei care te sună şi câştigă şi chiar dispoziţie bună sau ceva mai mult… de exemplu un telefon mobil sau alte premii de la „Emotion Trading” SRL şi Moldcell!

Pentru a participa în promoţie, activează În calitate de ton de aşteptare orice melodie sau sunet hazliu prin apel la 7007 în perioada 6 iunie – 3 iulie 2011. Automat, vei participa la extragerea automată săptămânală care va determina 4 câştigători. În funcţie de locul obţinut, abonaţii vor primi următoarele premii:

Locul I – un telefon Samsung S3650, o husă pentru telefon
Locul II – o umbrelă
Locul III – un rucsac, un carnet A5, un stilou

Extragerile automate vor avea loc pe 13 iunie, 20 iunie, 27 iunie şi 4 iulie. Pentru a-ţi încerca norocul de mai multe ori, poţi activa mai multe tonuri de aşteptare în diferite săptămâni pe care le poţi seta în funcţie de persoane care te sună sau le poţi oferi cadou.

Apelul la numărul 7007 se taxează cu 0,25 lei/minut. Fiecare Ton de aşteptare activat costă 10 lei (inclusiv TVA). În promoţie nu participă tonurile de aşteptare activate gratuit. Pentru mai multe detalii despre serviciu, accesaţi pagina.

Organizatorul promoţiei este „Emotion Trading” SRL. Moldcell şi „Emotion Trading” nu poartă răspundere pentru acţiunile întreprinse de utilizatorii serviciului.