Lansarea serviciului chat „Incognito”

Trăim într-o lume dinamică, care oferă din ce în ce mai multe posibilităţi de comunicare cu persoanele din viaţa ta. Sunt persoane pe care le cunoşti sau pe care abia urmează să le cunoşti. Ce-ar fi însă să comunici doar de dragul comunicării?

Poţi încerca cu serviciul chat „Incognito”! E un chat fără nume, prieteni, iubiţi sau duşmani. Aici eşti doar tu şi… un interlocutor întâmplător. Astfel, serviciul devine o soluţie ideală pentru o comunicare secretă, dar şi pe cât se poate de deschisă, unde oameni străini pot deveni interlocutori ideali.

Comenzi şi utilizare
Pentru a beneficia de serviciu, utilizează comenzile de mai jos:
#START – pentru a activa contul participantului
#NEXT – pentru a schimba  interlocutorului cu altul
#STATUS – pentru a arăta starea curentă şi permite modificarea ei
#NAME – pentru a arăta numele curent şi permite modificarea lui
#HELP - informaţie adiţională
#STOP - pentru a înceta comunicarea

Începe acum să comunici! Accesează http://incognito.unifun.md/ sau expediază un SMS cu textul #start la numărul 9696. Pentru a confirma înregistrarea, setează numele, apoi şi starea. Acestea trebuie să aibă o lungime nu mai mare de 20 caractere fiecare. Preţul unui mesaj expediat la 9696 este egal cu 0,50 lei.

Cu „Incognito” e simplu să spui lucruri pe care nu le poţi spune unor oameni cunoscuţi, să ceri o părere sau spui un banc deocheat. La sigur îţi va părea interesant! Pentru mai multe detalii despre serviciu, accesează http://incognito.unifun.md/.