Liber în comunicare! Începe apelul cu # şi economiseşte.

Moldcell continuă să ofere cadouri abonaţilor săi. Şi pentru ca tu să ai posibilitatea să auzi vocea persoanelor dragi ori de câte ori îţi doreşti, campania „Liber în comunicare” revine!

Acum nu mai ai de ce să numeri secundele apelului sau să te limitezi în a oferi detalii. Comunică mai mult şi mai avantajos în reţea, pentru că ai din nou 2 opţiuni la alegere:

  • Formează # înaintea numărului abonatului şi vorbeşte 20 minute cu 2 lei.
  • Formează ## înaintea numărului abonatului şi comunică o oră întreagă cu 5 lei.

În perioada celor mai romantice sărbători, spune-le persoanelor dragi cât de mult ţii la ele! Ai posibilitatea să îi suni la orice oră de zi sau noapte, ori de câte ori vrei! Exprimă-ţi toate sentimentele faţă de persoana iubită de Ziua Îndrăgostiţilor, urează-le tuturor prietenilor o primăvară frumoasă pe 1 martie şi felicită toate doamnele din viaţa de Ziua Internaţională a Femeii, pentru că noi îţi oferim posibilitatea să economiseşti.

Ofertă valabilă până pe 31 martie 2012, pentru fiecare 20 sau 60 minute de apel în reţea. Procedura de tarifare cu 2 lei se va repeta la fiecare 20 minute de apel, indiferent de durata lui. La atingerea pragului de 60 minute, apelul va fi întrerupt.