Router 3G WiFi şi trafic Internet lunar!

Cu Moldcell tehnologiile moderne sunt tot mai accesibile şi simplu de utilizat! Routerul 3G WiFi Huawei E5830 îţi permite să utilizezi Internetul ori de câte ori ai nevoie, de pe orice dispozitiv fix sau mobil. Acesta este modern, mobil, mic şi foarte util, pentru că funcţionează în ariile de acoperire GPRS, EDGE şi 3G, ceea ce îţi conferă mai multă comoditate.

Principalele avantaje ale acestui dispozitiv sunt:

  • Mobilitate deplină, fără linie fixă şi cabluri
  • Prelungirea timpului de funcţionare a laptopului fără alimentare
  • Posibilitatea de a utiliza Internetul de pe câteva dispozitive simultan

Procură acum routerul Huawei E5830 de la Moldcell şi mai primeşte alte 2 avantaje pe lângă cele enunţate anterior: preţ redus şi trafic Internet lunar de până la 30 GB!

Pentru a beneficia de această ofertă, vizitează orice Moldcell Center, semnează anexa adiţională la Contractul de abonament pe termenul de 2 ani, achită 399 lei pentru router, alege pachetul lunar de trafic Internet şi achită plata pentru prima lună:

Trafic 1 GB 3 GB 7 GB 15 GB 30 GB
Plata lunară 120 lei 140 lei 180 lei 280 lei 340 lei

La expirarea traficului inclus în pachet, poţi alege din 2 opţiuni avantajoase – utilizezi în continuare Internet mobil gratuit cu viteza de până la 128 Kb/s sau activezi opţiunea „Extra trafic” care constă în pachetul de 1 GB la preţ de numai 15 lei ori de câte ori ai nevoie.

Ofertă valabilă până pe 31 mai 2012, în limita stocului disponibil, pentru abonaţi noi şi existenţi Abonament Moldcell, persoane fizice, fără datorii faţă de operator, cu condiţia procurării unui număr nou. Pe parcursul perioadei contractuale migrarea la alt pachet de Internet nu va fi posibilă. Suma reîncărcată nu poate fi rambursată, extrasă sau transferată pe un alt cont şi nu se ia în calcul la acoperirea datoriei existente faţă de operator anterior lansării ofertei curente. Această sumă va servi pentru activarea pachetelor lunare de Internet mobil. Un abonat poate beneficia de maxim 1 dispozitiv în cadrul promoţiei. În cazul rezilierii contractului înainte de termenul stabilit, abonatul va achita o compensare.