MMS şi apeluri video gratuite în perioada celor mai romantice sărbători!

Împărtăşeşte cu persoanele dragi sentimentele, emoţiile şi toate realizările tale, pentru că noi îţi oferim posibilitatea să o faci gratuit şi... frumos! În momentele în care cuvintele sunt de prisos, expediază un MMS cu o poză sau inscripţie amuzantă, iar pentru a reduce distanţa dintre tine şi persoana dragă, iniţiază un apel video!

Pentru că au rămas zile numărate până la Ziua Îndrăgostiţilor şi alte sărbători frumoase, până pe 7 martie 2012 poţi expedia mesaje MMS cu imagini, video, fotografii sau text cu lungimea de până la 3000 caractere latine. În plus, de-a lungul aceleiaşi perioade, poţi efectua apeluri video nelimitate, ceea ce înseamnă că poţi vedea persoana cu care vorbeşti şi transmite tot ce simţi sau vezi şi vrei să împărtăşeşti, şi invers.

Pentru a putea utiliza aceste servicii, ambii interlocutori trebuie să deţină telefoane ce susţin tehnologia respectivă, să aibă setările Internet activate şi să se afle în aria de acoperire Moldcell GPRS/EDGE sau 3G. Apelurile video sunt disponibile cu setările 3G activate şi doar în aria de acoperire 3G.

Vezi aici cum expediezi mesaje MMS sau aici cum suni prin apel video.

Pregăteşte o surpriză persoanei iubite de Ziua Îndrăgostiţilor. Fotografiază o felicitare interesantă, înregistrează o melodie romantică sau chiar propria declaraţie de dragoste şi expediaz-o prin MMS, iar dacă vrei să fii mai convingător, îi poţi spune persoanei dragi tot ce simţi „în direct”, printr-un apel video! Cu Moldcell, ai posibilitatea să o faci gratuit!

Oferta este valabilă pentru apeluri video şi MMS în reţea. Utilizarea serviciilor de mesagerie MMS şi apeluri video este posibilă fără activare prealabilă.