O nouă ediţie a concursului „Melomania”. Participă şi câştigă!

Îţi place muzica, iar căştile reprezintă accesoriul tău zilnic? Atunci demonstrează-ne că meriţi să fii premiat! Astăzi, Moldcell, în parteneriat cu compania „Emotion Trading” SRL, lansează o nouă ediţie a concursului „Melomania” pentru cei, care vor să-şi testeze cunoştinţele în materia muzicală. Ghiceşte cine interpretează melodia şi acumulează cele mai multe puncte. La final, te aşteaptă telefonul Nokia 5230 XpressMusic cu ecran senzorial, cameră foto și video de 2 megapixeli şi o calitate impecabilă de redare a sunetului!

Pentru a participa în concurs, apelează până pe 18 octombrie 2011 la numărul scurt 8800 şi ascultă un fragment al unei piese muzicale, urmată de 4 opţiuni de răspuns din care vei alege doar unul. Ai o singură încercare de a răspunde corect. După fiecare răspuns va urma o altă întrebare. Poţi întrerupe oricând apelul, pentru că rezultatele se înregistrează şi la fiecare apel nou, vei continua concursul cu punctajul acumulat anterior. Pentru fiecare răspuns corect vei primi 5 puncte. Tariful pentru apelurile la numărul 8800 este de 5 lei per minut (TVA inclus).

La finele concursului, primii 10 participanţi, care au acumulat un număr maxim de puncte, vor primi un premiu – câte un telefon Nokia 5230 XpressMusic. Încearcă şi tu să aplici în practică cunoştinţele muzicale şi poate te vei regăsi în lista câştigătorilor!

Regulament