Sărbătoreşte Ziua Independenţei cu Moldcell în PMAN!

Vino cu prietenii şi familia pe 27 august la concert cu extragere de premii şi ai şansa să câştigi un smartphone Samsung Galaxy Mini sau un modem şi număr cu 99 lei pe cont pentru navigare ca lumea, fără contract şi plată lunară!

În acest an, de Ziua Independenţei vom sărbători în Piaţa Marii Adunări Naţionale de dimineaţa până noaptea! Începând cu ora 9:00 şi până la 23:00, vei avea parte de multe surprize: o serie de numere artistice prezentate de Filarmonica Naţională, Centrul Naţional de Creaţie populară, Biroul Relaţii Interetnice al RM etc., compoziţii muzical-literare, spectacole muzical-poetice şi... focuri de artificii!

Şi dacă vrei să fii şi tu printre norocoşii care vor câştiga premii de la Moldcell chiar de pe scena din PMAN, fii mai activ în perioada 25 – 27 august:

  • vino la oficiile Moldcell Aero din PMAN sau reprezentanţa Moldcell Shop din intersecţia bul. Ştefan cel Mare şi Sfânt – str. Vlaicu Pârcălab (Poşta Moldovei)
  • procură orice produs sau reîncarcă contul în valoare minimă de 40 lei
  • primeşte un tichet de participare la extragerea de premii

Te aşteptăm să sărbătorim împreună cu un spectacol special, organizat de Guvernul Republicii Moldova cu susţinerea companiei Moldcell.