Ai noștri aduc speranță în viața unor copii grav bolnavi

Acum, vei ști că trecând la Moldcell aduci zâmbetul pe chipurile unor copii, care la moment nu-și pot imagina o copilărie lipsită de griji. Și asta fiindcă la conectarea unui Abonament Moldcell în perioada 10 aprilie – 10 iunie 2014, o parte din banii achitați lunar de tine, timp de un an, vor fi donați Asociației Obștești „Salvați viața”. Aceasta la rândul său îi va utiliza pentru realizarea unor intervenţii chirurgicale costisitoare şi tratamente pentru recuperarea sănătăţii şi susţinerea vieţii, în cazul mai multor copii grav bolnavi din țară.

Astfel, 20% din plata lunară a abonamentelor noi conectate egale sau mai mari de 130 lei, timp de 1 an, va fi donată în fondul pentru suportul acestor copii. Și chiar dacă suntem diferiți și vorbim limbi diferite, împreună suntem o forță! Împreună suntem o țară de oameni buni, născuți în Moldova.

În campanie vor participa abonații care în perioada menționată vor trece la Moldcell de la alți operatori păstrându-și numerele, se vor conecta la un Abonament Moldcell sau vor migra de la Cartelă la Abonament. Participarea abonaților în campanie nu va influența cantitatea de minute, servicii oferite sau bani pe care abonații le au în cont.

Mai multe detalii despre copiii care au nevoie de ajutor găsești pe savelife.info.

Ai noștri au inimă mare!