Noutăţi

 • 17
  Oct 2012

  Ce poate fi mai plăcut decât să ştii că cineva te iubeşte… Noi Vă facem nu doar o simplă declaraţie, dar şi întărim aceste cuvinte prin fapte. Pentru că preţuim fiecare zi în care sunteţi cu noi, din 1 noiembrie 2012 îmbunătăţim programul curent de loialitate, ca să Vă facem prezenţa în reţea şi mai plăcută.

  Orice plan tarifar Business Abonament utilizaţi, Veţi primi minute naţionale cadou, în fiecare lună, iar utilizatorii Business Internet vor primi trafic adiţional pentru şi mai multă navigare web.

  Business Flexibil şi Business Primul

 • 15
  Oct 2012

  Cel mai aşteptat şi admirat iPhone de toată lumea e disponibil, în premieră în Moldova, la Moldcell.

 • 07
  Oct 2012

  Cine mişcă întreaga lume înainte şi ne face viaţa zi de zi mai interesantă şi mai frumoasă? Sunt cei mai MICI, dar cei mai IMPORTANŢI oameni în orice ţară de pe întregul glob pământesc, speranţa şi mândria părinţilor din toată lumea - COPIII.

 • 03
  Oct 2012

  Pe 29 septembrie mii de oameni au admirat 2 showuri de excepţie, organizate cu susţinerea companiei Moldcell. În afară de bună dispoziţie şi impresii de neuitat, toţi cei care ni s-au alăturat pentru a petrece vesel ultima sâmbătă din septembrie au avut ocazia să câştige şi premii de la Moldcell.