Noutăţi

 • 18
  Dec 2012

  Plecaţi în vacanţă? Sunteţi un norocos, pentru că noi Vă oferim posibilitatea să schiaţi şi să vorbiţi în acelaşi timp, toată iarna, tocmai până la 28 februarie 2013. Pentru aceasta, activaţi opţiunea „Roaming pe schiuri” şi beneficiaţi de cel mai avantajos tarif la apelurile de intrare, în cele mai populare destinaţii de vacanţă în sezonul de iarnă.

  O puteţi face simplu, înainte de plecare sau dacă deja Vă aflaţi peste hotare. Treceţi doar 2 paşi simpli pentru activare:

 • 12
  Dec 2012

  Trăim în era vitezei, era Internetului. Fiţi în pas cu trendurile din lumea modernă şi dezvoltaţi afacerea Dvs. pe online, pentru că noi Vă oferim Internet rapid oricând aveţi nevoie.

 • 12
  Dec 2012

  Ca afacerea Dvs. să meargă şi mai bine, alegeţi un dispozitiv super modern care să Vă uşureze munca şi să Vă asigure legătura permanentă cu oficiul.

 • 12
  Dec 2012

  În anul care vine Vă oferim şi mai multă libertate să comunicaţi nu doar în interes de serviciu şi nu doar în orele de lucru.

 • 12
  Dec 2012

  Pentru ca noul an să fie aşa cum Vă propuneţi, nu e neapărat să faceţi investiţii mari. Alegeţi cele mai avantajoase abonamente ca să comunicaţi cu partenerii de afacere atunci când aveţi nevoie şi atât cât aveţi nevoie, un an întreg, tocmai până-n 2014!

  Oferta SRL - pentru micul business

  Fie că administraţi o cafenea, un salon de frumuseţe sau orice altă afacere cu până la 10 angajaţi, noi Vă oferim: