Noutăţi

 • 25
  Iul 2013

  Telefonul Dvs. Vă deschide o întreagă lume. Cu ajutorul lui vorbiţi, navigaţi pe Internet, faceţi notiţe, citiţi cărţi şi chiar urmăriţi filme sau canale TV. Iar fiind abonat Moldcell, sunteţi şi mai norocos! Căci ai noştri primesc reduceri pe telefonul mobil şi atunci când merg la shopping sau ies la o cină în oraş.

  Şi Dvs. puteţi primi reduceri! Participaţi în programul Mclub - singurul program de reduceri pe telefonul mobil, care a devenit acum mai complex şi are un site nou, cu cele mai noi oferte, de la peste 60 parteneri din cele mai populare domenii.

 • 18
  Iul 2013

  Cu gândul la toți ai noștri care, iubind Moldova, s-au stabilit cu traiul peste hotare, Moldcell a devenit partenerul general al taberei de vară DOR.

  Tineri din diaspora și Moldova, cu vârsta cuprinsă între 14 și 16 ani, cu cel puțin un părinte originar din Republica Moldova pot intra în acest proiect pilot, organizat în premieră pentru țara noastră, între 20 și 28 august 2013.

 • 01
  Iul 2013

  Ai noștri sunt oameni frumoși, oameni de treabă, oameni cumsecade. De aceea, ai noștri merită tot ce-i mai bun: cele mai multe reduceri, cele mai moderne dispozitive mobile și... comunicare NELIMITATĂ! Treceți la Moldcell, fără să Vă schimbați numărul, beneficiați de apeluri nelimitate și fiți în rând cu ai noștri, care, în semn de recunoștință pentru că deja sunt cu noi, primesc și ei posibilitatea de a vorbi NELIMITAT, cu ai noștri, ai lor și toți ceilalți, oricât doresc!

  E timpul pentru libertate! Vedeţi mai jos, ce surprize V-am pregătit, din 1 iulie!