Noutăţi

 • 11
  Dec 2015

  Pune zâmbet pe fața prietenilor în timp ce așteaptă să le răspunzi la apel. Alege-ți unul sau mai multe tonuri de așteptare care te reprezintă ca să le audă o lume întreagă.

  Un ton de așteptare este un fragment dintr-o melodie, pe care cei care te apelează o vor asculta în timp ce așteaptă să le răspunzi. Serviciul Ton de așteptare este disponibil pentru persoane fizice, cu orice model de telefon mobil și este simplu în utilizare.

  Cum activezi?

 • 10
  Dec 2015

  S-a început! Perioada magiei, cadourilor, surprizelor plăcute. Şi iată una din surprizele noastre.

  Începând cu ziua de azi, la fiecare procurare de Samsung Galaxy A5 sau Samsung Galaxy S6 sau S6 Edge primiţi un cadou! Şi pentru că e plăcut nu doar să primeşti ceva frumos, dar şi util, Vă oferim un power bank dacă alegeţi Galaxy A5 şi un wireless charger dacă optaţi pentru un smartphone din seria S6. Ambele Vă vor salva cu siguranță atunci când aveți cea mai mare nevoie.

 • 03
  Dec 2015

  Unele lucruri sunt perfecte pentru că sunt simple.

  E simplu – cel mai mult și ca lumea Internet e la noi.

  Abonamentele Internet ca lumea au devenit și mai bune, și mai accesibile. Alege-ți un Abonament şi navighează la viteza de până la 150 Mb/s în 4G şi la viteza de 42 Mb/s în 3G.
   

 • 01
  Dec 2015

  Vrem să ai cel mai mult, rapid și ca lumea Internet, mai ales de sărbători.

  În perioada 1 decembrie 2015 – 31 febrarie 2016, dacă ești conectat sau vrei să treci la oricare dintre Abonamentele Moldcell curente 60 – 350 lei, primești cadou 6GB trafic Internet.

  Cum beneficiezi?

  Fără nici o plată adițională, trebuie doar să trimiți un SMS cu orice text la numărul 2016 (mesaj gratuit).