Noutăţi

  • 29
    Mar 2013

    Au mai rămas doar 2 zile pentru a participa în concursul SMS „Ştii? Câştigă”! Acum ai şi mai multe şanse să câştigi, căci în acest weekend îţi oferim puncte duble pentru fiecare răspuns corect! Deci nu 5, ci tocmai 10 puncte!

    Dacă îţi plac testele de cultură generală şi încă nu te-ai înregistrat în concurs, te invităm să expediezi un SMS cu textul RO la 9889 chiar acum, căci în funcţie de punctajul acumulat, poţi câştiga unul dintre premiile de mai jos. Grăbeşte-te, au mai rămas doar 2 zile până la finalul concursului!

  • 29
    Mar 2013

    Perioada de gratuitate pentru Semnătura mobilă se prelungeşte!

  • 22
    Mar 2013

    Ştiri bune pentru amatorii curiozităţilor şi a evenimentelor inedite, care deja s-au înregistrat în concursul SMS „Ştii? Câştigă”! În acest weekend primiţi puncte duble pentru fiecare răspuns corect! Deci nu 5, ci 10 puncte!

    Dacă îţi plac testele de cultură generală şi încă nu te-ai înregistrat în concurs, te invităm să expediezi un SMS cu textul RO la 9889 chiar acum, căci în funcţie de punctajul acumulat, poţi câştiga unul dintre premiile de mai jos. Grăbeşte-te, au mai rămas doar 9 zile până la finalul concursului!

  • 21
    Mar 2013

    Echipa Moldcell care va pleca la Malmö în luna mai, este în proces de formare! Suntem bucuroşi să anunţăm comunitatea online autohtonă că avem un loc disponibil pentru unul din bloggerii Moldovei.
    Aşadar, căutăm un blogger ingenios, creativ şi activ care doreşte să plece împreună cu echipa Moldcell la Malmö pentru a fi în centrul tuturor evenimentelor Eurovision 2013.

  • 20
    Mar 2013

    După prima ediţie de succes a proiectului Moldcell Unplugged, am hotărât să-ţi mai oferim o sărbătoare a muzicii live, în care e viu şi actual dialogul suflet – muzică.

    De această dată, te uimim din nou cu artişti de renume, dar într-o locaţie diferită, în care vei trăi emoţii cu totul şi cu totul noi. Pe 6 aprilie te invităm la o experienţă Unplugged cu trupa Gândul Mâţei, care va avea loc la Leogrand Convention Center.

  • 15
    Mar 2013

    Vrei să-ţi sporeşti şansele de a ajunge în Suedia la Eurovision 2013? Noi îţi oferim această posibilitate! Răspunde corect la întrebările din concursul SMS „Eurovision 2013: Hai cu noi în Suedia!” şi primește puncte duble pentru fiecare răspuns corect, în acest weekend.

    Acumulează cât mai multe puncte și fii printre cei 15 câştigători:

  • 13
    Mar 2013

    Suedia te aşteaptă! Acum visul tău să vezi concursul Eurovision live are cele mai multe şanse de realizare, căci tu poţi câştiga un bilet la cele 3 concerte Eurovision şi o călătorie pe 7 zile la Malmo, chiar mai simplu decât îţi imaginezi!

  • 12
    Mar 2013

    Visezi să ajungi la Eurovision 2013 din Suedia? Noi îţi oferim şansa unică să vezi cele 2 semifinale Eurovision şi marea finală a concursului live, din Malmo, absolut gratuit! Moldcell va suporta toate cheltuielile de transport şi cazare, iar tu vei putea savura nu doar muzica bună, dar şi 7 zile în unul dintre cele mai romantice oraşe ale Europei!

    Ca să devii câştigătorul marelui premiu, te vom pune la încercare într-un concurs SMS. Să vedem cât de bine cunoşti istoria concursului Eurovision, interpreţii, melodiile participante şi regulile de participare.

  • 11
    Mar 2013

    Este în puterea noastră să schimbăm lucrurile în bine, dacă ascultăm ce ne spune inima, avem compasiune şi ne dorim să trăim într-o ţară cu copii sănătoşi şi fericiţi.

    Compania Moldcell lansează platforma socială „Ascultă-ţi inima. Salvează viaţa”, destinată ajutorării copiilor grav bolnavi, beneficiari ai Asociaţiei Obşteşti „Salvaţi viaţa”. Aceşti micuţi îşi doresc să iasă învingători din lupta cu suferinţa, iar victoria este posibilă prin intervenţii chirurgicale complicate şi costisitoare peste hotare.

  • 07
    Mar 2013

    Fiecare dintre noi are un vis: de a sări cu paraşuta, de a face înconjurul lumii, de a deveni pilot sau… de a fi mereu alături de oamenii dragi. Cu Fantasy de la Moldcell familia şi prietenii tăi îţi vor fi mereu aproape, căci tu ai libertatea să vorbeşti oricât doreşti şi să navighezi pe web la cele mai avantajoase tarife.

    Fantasy este singurul plan tarifar Moldcell cu care tu plăteşti doar atât, cât consumi.
    Primeşti un număr frumos la conectare şi beneficiezi de avantaje unice:

2024

2023

2022

2021

2020

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013

2012

2011

2010

2009

2005

Pagini