Noutăţi

  • 24
    Mai 2013

    Vrei să-ţi sporeşti şansele de a câștiga în concursul SMS „Ai noştri au talent!”? Acum ai această posibilitate, căci în acest weekend îţi oferim puncte duble pentru fiecare răspuns corect! Deci nu 5, ci tocmai 10 puncte!

    Dacă vrei să te inspiri din succesul participanţilor la proiectele „Got Talent” din toată lumea și încă nu te-ai înregistrat în concurs, te invităm să expediezi un SMS cu textul RO la 3535 chiar acum, căci în funcţie de punctajul acumulat, poţi câştiga unul dintre premiile de mai jos:

  • 22
    Mai 2013

    Şi dacă tot e perioada vacanţelor, avem un smartphone ideal pentru cei ce nu se despart de telefon nici chiar la plajă :) Noul Sony Xperia Z este rezistent la apă şi praf, astfel încât va rezista în orice condiţii, fie că afară plouă sau că eşti pe malul mării, pe nisip.

    Mai mult, dacă ai Sony Xperia Z cu tine, nu ai nevoie nici de aparat foto, căci acest smartphone are o cameră de tocmai 13 megapixeli, cu funcţie de înregistrare HDR (video), un ecran mare de 5 inci şi rezoluţie Full HD.

    Alte caracteristici:

  • 21
    Mai 2013

    Tot ce apreciezi la iPad — ecranul strălucit, rapiditatea, camerele FaceTime și iSight, miile de aplicații uimitoare, bateria ce rezistă 10 ore — vei aprecia și la iPad mini. Pentru că el este exact la fel, doar mai comod şi tu îl poţi ține într-o mână. Acum, ai şansa unică să-l procuri de la Moldcell, la un preţ special, cu conectare la Internet ca lumea!

    Pe ecranul iPad mini, culorile sunt vibrante și textul este clar. Dar ceea ce îl face deosebit este mărimea sa. La 7,9 inchi, iPad mini are dimensiunea perfectă pentru a oferi o experiență la fel de calitativă ca iPad.

  • 17
    Mai 2013

    Vrei să te inspiri din succesul participanţilor la proiectul „Got Talent” din toată lumea? Atunci te invităm să participi în concursul SMS „Ai noştri au talent!” ce îţi va pune la încercare nu doar cunoştinţele despre showul ce a colindat lumea-ntreagă, dar şi despre toate domeniile de artă, sport şi cultură, care au fost reprezentate în cadrul concursului de-a lungul timpului. Iar 5 norocoşi, care vor reuşi să acumuleze cel mai mare număr de puncte în finalul concursului SMS, vor primi următoarele premii:

  • 15
    Mai 2013

    Astăzi cel mai aşteptat show din toată lumea s-a lansat oficial! Caravana talentelor te aşteaptă la Casa de cultură din Nisporeni, str. Alexandru cel Bun, 55, începând cu 9:00. Şi dacă încă nu te-ai decis să prestezi în faţa comisiei de preselecţie, să ştii că aici te aşteaptă nu doar concursul în sine, ci şi muuultă distracţie!

    Moldcell ţi-a pregătit un orar distractiv pe cinste, la Moldcell Arena! Vino cu prietenii şi familia să:

  • 15
    Mai 2013

    Ştim că ai visat de mult timp la această perioadă… perioada vacanţelor :) Şi dacă deja ai planificat o călătorie peste hotare, dar îţi faci griji, cum să menţii legătura cu cei de acasă şi să nu plăteşti prea mult pentru asta, noi venim cu o soluţie – opţiunea Vacanţă în Roaming.

  • 10
    Mai 2013

    Vara e tot mai aproape, vine perioada vacanţelor şi tu ai tot mai multe impresii de împărtăşit cu prietenii. Comunicarea cu oamenii dragi este cel mai preţios cadou pe care ţi-l putem oferi, de aceea, toţi abonaţii noi Cartelă Moldcell vor primi 3000 lei pentru apeluri voce în reţea, cu 5 numere preferate Moldcell!

    Doar formează *222*1*1#ok de pe telefonul tău şi setează cele 5 numere preferate cu care vei vorbi timp de 1 an, din contul celor 3000 lei oferiţi la conectare.

  • 09
    Mai 2013

    Nokia, Samsung, Sony sau HTC – dacă vrei un telefon nou, cu siguranţă îl vei găsi la Moldcell, căci noi îţi propunem 29 modele de mărci diferite, pentru cele mai variate preferinţe – de la cele mai simple telefoane, până la cele mai moderne smartphoneuri.

    Toate telefoanele sunt disponibile la conectare la Abonament Reţeaua mea, Ţara mea, Lumea mea sau Fantasy. În plus, orice telefon alegi, primeşti lunar, în afara serviciilor incluse în abonament (după caz), o reducere adiţională de 50 SMS în reţea sau 500 MB, timp de 14 luni.

    Vezi mai jos oferta completă.

  • 03
    Mai 2013

    Astăzi lansăm o nouă ofertă pentru cei care preferă, în egală măsură, să sune şi să navigheze pe Internet. Acum, poţi economisi timpul şi banii, în acelaşi timp, căci odată conectat la Internet ca lumea (abonament), primeşti ore de convorbiri în reţea, în fiecare lună, timp de 6 luni!

    Profită de această ofertă chiar acum! E foarte simplu:

  • 02
    Mai 2013

    Internetul demult a devenit o parte integrantă a vieţii noastre: acum citim, comunicăm, învăţăm, muncim şi chiar călătorim pe web, oriunde în lume. Şi dacă smartphoneul tău te însoţeşte peste tot, pentru a-ţi oferi acces la Internet 24/24, noi avem o ştire pentru tine – am optimizat oferta Internet, pentru a oferi pachete unice Internet mobil atât la Cartelă, cât şi la Abonament Moldcell, dar şi preţuri mai avantajoase.

    2 pachete Internet noi

2024

2023

2022

2021

2020

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013

2012

2011

2010

2009

2005

Pagini